laurdag 27. oktober 2012

Me, myself & I

I dag tok eg noko så sjeldant som sjølvportrett, då eg var ute for å fange møtet mellom haust og vinter i nærområdet. Og etterpå er det jo morro å leike litt med filter og funksjonar i photoshop.


Montert, og litt "bleika" (saturation)

Pencilstrokes

Enkel svart/kvitt

Smudge stick 
Ny farge - rosa, sjølvsagt ;)


"sumi-e"

I love photoshop!

fredag 26. oktober 2012

For berre 2 veker sidan...

......hadde me fantastiske haustdagar med sol og blå himmel, medan trea framleis hadde alle sine fargesprakande lauv på greinene. Ein ettermiddag eg hadde tidleg fri, måtte eg berre ta meg ein tur med bil og kamera oppover skogen, for å prøve å fange noko av fargespelet.
I dag har snøen lava ned over oss, men ein del tre har framleis ikkje mista "pelsen", og det er utruleg flott å sjå korleis oransje møter kvitt der ute.

Helga er her - håpar den vert god!


torsdag 25. oktober 2012

Plutseleg tilbake!

Hei bloggeverden!

Er det nokon der ute?

Vår, sommar og ein halv haust har gått, utan eit einaste livsteikn frå Rosaheimen. Her har liksom ikkje vore plass til bloggen i månadane som har gått. Men no når haustmyrkret ligg tungt utom stoveglaset, ovnen knitrar, og snøen så vidt har flagra i lufta, så kjende eg plutseleg lyst til å verte ein del av blogg-samfunnet igjen. Ikkje veit eg kva som har gått føre seg i dette samfunnet heller i perioden eg har vore borte, men det håpar eg å finne litt ut av i nær framtid.

Kanskje vert bloggen no fleire bilder og færre ord? Kanskje mindre interiør og meir foto? Eg kjenner ei viss trong til å rydde opp i alle etikettane, få ein litt ny start, men foreløpig får den litt fornya headeren min vere bra. Ja, og så litt ny utforming, sjølv om det framleis er fint og rosa ;)

I dag kom det nemleg min heilt eigne DYMO-merkar i posten. Dermed har krukker og skittentøyskorger på (det no ferdige!) vaskerommet fått navn på seg, og eg fann ut at bloggen kunne få litt Dymo, den òg.


Så håpar eg at nokon av mine "gamle" bloggevener framleis er der ute, og ikkje minst, at nye kan kome til!

Me bloggast plutseleg!

Related Posts with Thumbnails