laurdag 10. desember 2011

Forsmak på vinter

Denne veka har me hatt snø her vest. Fine, kvite dagar med leik og aking for jente på skule og barnehage, og ein ekstra tur ut i ettermiddagsmørkret. Med hardt snøføre kunne me finna fram den gamle sparken frå uthuset, til Vetlesyster si store gleda. Høge gledeskvin og store smil ljoma oppover bakkane når me fekk fart på farkosten! Men i helga har det vorte mildare, og trea er ikkje lenger kvite. Me får berre håpe at me får litt påfyll før jolehelga kjem, slik at me kjem i den rette stemninga! (joleførebuingar er det smått med foreløpig, så det vel eg å unngå å kommentere i kveld ;) )
God helg vidare!

søndag 4. desember 2011

Årets adventskalendar

... er noko som liknar på ein stige, men som eigentleg er eit butikkhylle-system som tidlegare huseigar har lagt att i uthuset. På den har eg knytt små og litt større pakker. Årets gåvepapir; gamle aviser, med raudt og sølvfarga pakkeband. Det er ikkje 48 stk, for jentene må fint tåle å få ein del felles gåver også.

"stigen" er skeiv og skakk, og min kjære måtte sage litt av den  for at den skulle stå sånn nokonlunde. I tillegg har eg hengt eit band inn på ein krok i veggen, slik at ingen skal få den over seg. Better safe than sorry!


Inni pakkane er det hårpynt, armband, laurdagsgodt, jolekoppar og aktivitetslappar, mellom anna. Aldri har det vel vore så lett å få jentene ut av senga som 1. desember!


Dette er vel den einaste joleførebuinga eg har gjort så langt, men jol vert det nok i år òg. Me har jo endå 19 dagar att!
Related Posts with Thumbnails