torsdag 2. juni 2011

Punktum finale ferdig HURRA!

Idag, etter 5 døgn meir eller mindre intens jobbing, eit par møter med "veggen", og god drahjelp frå min kjære og eit par medstudentar(altså ikkje på innhald, men motivasjon), kunne eg med enorm lettelse postleggje eksamenssvaret mitt. Å skildre kyrkjelege organisasjonstrekk, og deretter drøfte kva innverknad desse særtrekka har på styring og leiing viste seg å vere ei tøff oppgåve. Men no er det gjort, og det kjennest enormt godt! Eller for å sei det på ein annan måte: det var med stor entusiasme eg pakka saman fagbøker, permar og notatar og plasserte dei fint i bokhylla ikveld!


Før helga kjøpte eg ein bukett med peonar, den fyrste i Rosaheimen nokonsinne, men garantert ikkje den siste! Denne buketten har stått framfor meg og vore meir som ei trøyst i tunge stunder (dei, og så pusen då..), etterkvart som eg har sett dei hardpakka "ballane" med kronblad opne seg litt og litt. Eyecandy har fått ei ny tyding! Difor har eg no bestemt meg for å kjøpe ein slik plante, og ha i det lange bedet framfor huset mitt, side om side med roser og klematis. Fredag skal eg, mamma og småjentene ha ein tur til Åsane, og då håpar eg tid og krefter strekk til slik at me kan få ein runde på Plantasjen til slutt!
No er det natt, og imorgon (som eigentleg er idag) skal me spele i kyrkja under konfirmasjonsgudstenesta i bygda, som tradisjonen tru vert helden på Kristi himmelfartsdag. Det er alltid kjekt!

God natt, og god langhelg!

1 kommentar:

Noralill sa...

Gratulere med vel blåst eksamensinnelevering! Alltid godt når det er over...

Flott musikk i kyrkja i dag, knallkjekt å høyra.

Eg har sjølv ein bukett med peonar ståande, og seier meg heilt einig, dei er berre heilt nyydelege! Ha ein flott kveld vidare!

Related Posts with Thumbnails