torsdag 3. februar 2011

torsdag

Den umåteleg kreative tittelen på kveldens mini-innlegg fortel noko om at toppetasjen er tom (eller kanskje heilt full?) Ei travel veke er snart til endes, og eg skal tilbringe helga saman med 3 medstudentar som går på leiarutviklingsstudiet saman med meg. Me skal prøve å hjelpe kvarandre igjennom eindel av pensum, og det er dessutan ein viss fare for at det vert både kjekt og sosialt....


Ein gong i neste veke skal du få sjå kva kveldane denne veka har gått med til, og dei fyrste prøvane med ProMarker-tusjane som eg fekk i posten denne veka. Superkjekt å fargelegge stempel med slik verktøy!

Biletet er sjølvsagt av pusen vår, som flytta inn rett før jol. Han er ein ordentleg rampete kosepus, som verkeleg ser ut til å halde av jentene våre, sjølv om dei nok kan fare litt vel hardt med han til tider. Det ser me tydeleg når han, dersom me er så syndige å stenge døra på badet under kveldsstellet, står utanfor og remjar for å få komme inn, eller når han etter leggetid går og legg seg tett inntil dei. Pusen har forøvrig to navn, eit når han er kosete og eit når han er rampete. Det eine er Peter Pan, det andre er Jackass..... så kan du sjølv finne ut kva navn som vert brukt når ;) (Det er forøvrig storesyster som har funne på begge navna). I det siste har Rosamannen funne ut at kanskje det likevel er ein jentepus, og om det stemmer, så lyt ho vel heite Tingeling??

God helg, då!

2 kommentarer:

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Nydelig pus og morsomme navn!
Vi hadde en katt som het Pontus, men når søstra mi ville ha det litt moro med gjester så ropte ho på Pontus Baghera Berliot Tolousse!!

Gler meg til å sjå fergelegginga di!!
Ha ei fin helg. Eg skal på seminar med Bok og Media.

KLEM!

Anonym sa...

En nydelig liten pus!
Klem fra IGi

Related Posts with Thumbnails