tysdag 11. januar 2011

Snø, snø, og meira snø...

Her vest er det iallefall ingen grunn til å klaga på vinteren! ca 60-70 m snø, og brøytehaugen nedanfor huset vårt er nok vorte omtrent 3 meter høg iløpet av kvelden.
Det var så vakkert ute igår, med snøtunge greiner på trea, og snøen som framleis dala ned. Det var jo òg eit fint høve til å få testa fjernutløysar og kamerastativ, sidan lukkartida vart på ca 30 sekundar ut mot det mørke vatnet. Og medan eg stod der og leika meg kom snøplogen feiande forbi, og laga ei fin, gul fartsstripe på biletet mitt. Snøen som dala nedover har laga kvite "renner" på bileta, pga den lange lukkartida. Ein annan gong skal eg prøve å "fryse" dei i fallet, men då må det vere dagsljos!5 kommentarer:

Trollkåno sa...

Fine bilde.....spesielt det med fartsstriper...!

Janne sa...

Stilige bilda, va ut en tur sjøl i går men har itj helt tolmodighet te å ta fram stative for hver gang, og da bli jo resultatet deretter....men morsomt e det uansett;)

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Moro å leike med lange lukkartider ute i mørket. Og spesielt hvis det er biler der.
Flotte bilder - og MASSE snø!! Hjelpes!! He
r har det regna litt og snødd litt dei siste dagane. Ikkje akkurat føre for vogn og føtter ute no. Me heldt oss inne, Linusen og eg. Han har feber.

Håpar de er friske! Klem!

Anita Kristin sa...

Så flotte bilete. Morosamt å leike seg med kamera ja. Har du prøvd "pinhoul" (?) (vart veldig usikker på skrivemåten no) kammera. Ganske so artig, men må vere svært så tolmodig.

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så kjekt att testa ut kameran, och väldigt praktiskt med ett stativ. Bildet med "snöplogen" blev ju himla läcker!

Hoppas du har haft en riktigt fin onsdag!

Related Posts with Thumbnails