måndag 27. desember 2010

Lego

Litt leiking med makro og nytt kamera, og litt kvardagsblogging i kombinasjon. Jentene fekk Lego politistasjon (og brannstasjon, Toy Story-tog og Ponny-farm) til jol, og me har brukt dei siste dagane på teikningar og klossar i fri flyt over stovegolvet.  Eg syns det er facinerande kor mange stilige detaljar ein kan lage med dei små klossane, og kor mykje detaljar og effektar ein kan lage med eit par klistremerker som prikk over i'en. Storesyster er dessutan i ferd med å bli ein racer med å lese arbeidsteikningar, og igår før me vaksne var stått opp var ho med Vetlesyster som assistent godt igang med å bygge brannbil.
Det har vore deiligt med eit par dagar utan vekkerklokke, med tid til å bygge, slappe av, sjå teiknefilmar og ete god mat. Idag og imorgon er det arbeidsdagar for min del, men så skal me ha fri igjen til neste veke (ja faktisk neste år!).

Håpar du nyt melsdagane, du òg!

4 kommentarer:

Janne sa...

Hei Rosa, kjekt du stikker innom bloggen min av og til....følger med deg og dine for hvert nye innlegg som kommer, er bare ikke så flink og legge igjen spor;( Men kan bliflinkere der. Ei fortsatt god jul til deg og dine, nyt dagene du og ;)
JuleKlem

Anonym sa...

Lego er en "hit" hos oss også!
Nyt juledagene.
Klem fra igi

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Lego og makro! Det er yndlingsleker for mange det ;)

Anne sa...

fine bilder ! Kjekt å prøve ut nytt kamera ! God romjul videre og nyt fridagene.

Related Posts with Thumbnails