fredag 16. juli 2010

Ferieblogging: Hytteliv

Ein aldri så liten rapport etter to døgn på ferie..

I skrivande stund sitt eg i ei leiligheit i Kristiansand, med eit barn i søvn, og ei som framleis sprellar. Det er visst ikkje så lett for ein liten kropp å finne roen på stadig nye madrassar..

Turen idag har igrunn gått særs bra, med ganske få stopp - iallefall til oss å vere ;) Dei to dagane som har gått tilbrakte me på hytta som svigerfamilien til eine bror min eig, og det har vore kjempekosleg for oss alle. 3 kjekke syskenborn har helde småprinsessene i ande frå morgon til kveld med leik og lått. Dei som styrer med vèret var ikkje heilt i golage, og det bles kraftig både igår og idag, saman med regnskyll som var til forveksling lik syndefloden. Likevel vart det høve til å bada i sjøen for friskusane, og med ei livredd og likbleik mor på land var mine tre kjære med i båten og trakk garn i det eg syns var alt for høge bylgjer!!!! Ungane og fedrene deira syns visst berre det var morro....

Så, med litt stemningsbilder frå turen og hyttelivet ved sjøen tek eg snart kveld - imorgon er det Dyreparken som er målet, og det gler me oss til, alle 4!!2 kommentarer:

Trollkåno sa...

So fine feriebilder.......kos deko!
Ha ein fin dag i dyreparken i morgon....ventar på rapport.

Gamleheksa sa...

I skrivende stund er dere sikkert godt i gang med dyrepark-eventyret. Ønsker dere derfor en fin lørdagskveld med trøtte bein.

Related Posts with Thumbnails