måndag 24. mai 2010

Ballerina

Sidan forrige haust har Storesyster gått på "Danseleik" i kulturskulen på Voss. Då ho starta var det ein lærar som var svært klassisk retta - midt i blinken for vår ballett-lystne jente. Ved nyttår kom det plutseleg ny lærar, og denne er av ein litt tøffare, meir aktiv, og meir rytmisk retta type. Storesyster trives nok ikkje fullt så godt som i byrjinga, og på dansetimen sist gav ho beskjed om at etter sommaren kom ho til å slutte(!). Tida får vise kva som skjer, men eg syns det ville vere synd om ho gav opp dansinga. Stortsett har det jo vore kjekt, og dei er så utruleg søte, desse små ballerina-spirene som sprett over golvet. På bileta her er snuppa tilogmed iført kappe - direkte importert frå New York (oppvisninga var dagen etter me kom att frå turen vår). Så spørs det, om det vert ballett eller fotball frå hausten, og kor mange kamelar mor lyt svelgje på vegen........4 kommentarer:

KRISTIN sa...

Hihi...SÅÅÅÅ konsentrert!! ALvorlige saker dette med opptreden. Flotte bilder du har tatt av den lille, søte ballerinaen!!

Klem!

Gamleheksa sa...

For ei fjong ballerina. Vi får håpe det går seg til. Fotball er ikke fullt så elegant ... ;)

Emmeline sa...

Usedvanlige flotte blinkskudd...som hun kommer til å gremmes over om noen år--og fryde seg over når det så har gått enda noen flere år:) SUPERSØT Med kappe og det hele. Be proud og nyt dagene...det går så alt for fort og så er de blitt store og vil øvekjøre...uten kappe desverre!

FruFly★Heidi sa...

SÅ flink og skjønn!:)

Related Posts with Thumbnails