fredag 26. februar 2010

Giveaway x 2

På ein fredag formiddag, med byggmester Bob på taket og ein storm av tankar i knollen, så har eg hengt meg på i to Give-away'ar.

Hjå Urban Retro, med desse lekre sakene:

Og hjå Snøstorm, som gjev vekk knallfine plakatar.


Snart skal eg på besøk til ei bittelita prinsesse, og reknar med det vert ein kopp kaffi og ein god prat attåt. Ha ein fin fredag!

5 kommentarer:

Annika sa...

Kjekt med giveaway.

Eg sit på jobb og prøvar å oversjå sola som skin ute, prøvar å oversjå alt det kjekke på nettet, og prøver verkleg å finne ut kva ende eg skal starte i, men resten av meg har egentlig alt tatt helg ;)

Takk for kosleg helsing inne hos meg. Har merka du har vore vekk, men med alt som har stått på i Rosaheimen i det siste, så forstår eg det godt!

Håper de får ei strålande helg, utan lekkasje og onde ryggar!

Klem, Annika!

KRISTIN sa...

Hei!
Godt med eit lite prinsessebesøk som avbrekk i ein travel kvardag med ryggproblemer og takproblemer. Håper Bob får fiksa det han skal, og at de er slutt på lekasjeproblema hos deko.
Ønsker deko ei riktig god og frisk helg! Klem!

KRISTIN sa...

Hei! Takk for hyggeleg kommentar om kortet mitt!
Eg brukar LePlume-tusjer til å fargelegge med. Eg fargelegg eit lite felt på eit fat og brukar vatn og ein tynn pensel til å male motivet. Syns det fungerer greit. Har ikkje prøvd meg på distress, for eg har forstått at det er ganske vanskeleg, sjølv om det vert veldig flott når ein får teken på det.
Ha ein fin helg!!
Klem!

Snøstorm sa...

Hei! Så flott blogg.. og så rooosa! :D Er innom for å si takk for at du er med på give-awayen. Jeg trekker vinner i dag. :)

Linda sa...

hurra!!! du vannt ekstrapremie!!!
eg var som vanlig for treig..;)

Related Posts with Thumbnails