laurdag 17. oktober 2009

Ei lita oppussingskrise..


Eg har pussa det vesle skatollet som storesøster har til skrivebord, og malt to strøk med kvit vannbasert maling. Men når det går tørka kjem det fram gule striper. Ikkje så veldig fint, med andre ord. Nokon som veit kvifor? Og kva eg evt kan gjere for å få det heilt kvitt? Eller må me berre ta det på kontoen for (litt tvilsom) sjarm?
Tilleggsspørsmål:
Må eg pusse ned igjen den vannbaserte malinga før eg kan fortsetje med oljemåling? Eller kan eg berre "køyre på", sidan det er så nymalt?

fredag 16. oktober 2009

2000 plukk opp!


Når mor snur ryggen til er den lett overtrøtte og dertil rabiate vetlesøster kjapt opp på disken og hentar ein boks plastperler. Resultatet er sterkt frustrerande... God helg!

søndag 11. oktober 2009

Søndag


Det er ikkje ofte vetlemor kubbar på sofaen, men idag passa det fint, sidan me om ein drøy time skal i familieselskap og feire to knakande kjekke jenter som eg er tante til. Dagen så langt har me brukt til å førebu hagen på haust og vinter, for ikkje å gløyma at me har bygd romskip til storesyster! Forbipasserande vil kanskje ha problem med å kjenna det att, men for ein 5-åring med god fantasi er det heilt problemfritt :) god sundag!
Related Posts with Thumbnails