fredag 27. november 2009

Båttur på morgonkvisten


Eit mobilbilete gjenom eit vindauga dekka av salt sjøsprøyt viser morgonlyset her me sitt på ein hurtigbåt frå Harstad til Sandsøy. Idag er ruta lagt på ein slik måte att me må utom Senja for å komme dit, men det syns me igrunn er heilt i orden. Me har ein klar og fin dag i emning, og det er kjekt å få sett meir av dette vakre landskapet som ligg bada i blått lys. Flyturen igår var av den typen ein fort bør legge bak seg, og det vart eit hakk lettare når det viste seg at hotellrommet me fekk hadde eige navn - "kronvingen". M.a.o. fekk me ein suite, det einaste ledige rommet på hotellet, som ellers er fullt av ungdommar med svømmehud mellom tærne. Bonuspoeng er fine greier! Sjølv om ærendet er trist må det vera lov å kosa seg litt med turen, syns eg. Me håpar og trur på eit fint farvel med mannen sin bestefar idag. Dei ytre rammene kunne iallefall ikkje vore betre!

3 kommentarer:

Trollkåno sa...

Å, so fint bilde........flott lys!!!
Ha ein god dag om den er trist..........so skal me ta godt vare på jentene til de kjem heim att......

mali-mo sa...

Nydelig bilde, vakkert lys. Har bestandig hatt lyst til å dra nordover og bli litt kjent med naturen der. Har aldri vært nord for Trondheim og ser jo at jeg går glipp av noe.

Håper dere, som du skriver, får tatt et fint farvel. Og riktig god helg, og god tur hjem igjen.

KRISTIN sa...

Sier meg enig med de andre over: Flott lys!! Skulle gjerne sett det med egne øyne.
Ha ein fin dag og eg håper de får eit fint farvel bed bestefaren.

Var innom og leste om Rotterdamturen din forleden, men glømte vel å kommentere?! Veldig fine bilder. Du er flink med collagene dine!

Related Posts with Thumbnails