fredag 24. juli 2009

Home SWEEEET home!Etter 9 gode dagar på Sandsøy har no Rosafamilien funne vegen heimatt. Vegen gjekk sjølvsagt opp i lufta, og det var akurat like skummelt som sist for min del. Vel framme på Flesland starta leitinga etter bilnøkkelen som ikkje hadde vore i bruk sidan sist me var på dei trakter. Lang historie kort, etter 25 minuttar, der me leita igjennom (nesten) all baggasje 2 gonger, for så å ringe dei fastbuande på Sandsøy og be dei om å leite på soverommet "vårt", så opna Rosamannen toalettveska si. Og DER var dei, gitt!! Eg pusta letta ut, sjeleglad for at det ikkje var eg som hadde forlagt dei (for det kjennest alltid mykje verre, ikkje sant?)

Me kom heim i barne-tv-tid, og eg kjende noko merkeleg innta kropp og sjel. Eg har høyrt om det før, og eg fann ut at det måtte vere det dei kallar arbeidslyst! Eg sette straks igang med å hente fram skitne klede frå alle sekkar og koffertar, og det vart ein heil haug på badet! Då klesvasken var igang gjekk vegen til kjøkkenet, der eg fekk vaska flekkar av skap og skuffer utvendig. Slikt som eg har tenkt på lenge, men som berre ikkje har blitt noko av. No vart det!

Og idag har me sett igang med eit nytt prosjekt i huset. Neidå, dei 14 andre påbegynte prosjekta er ikkje ferdige, men dette er av ein nokså nødvendig art. Då gjer det sjølvsagt ikkje noko at det er knakande kjekt i tillegg. Iallefall syns eg det - eg trur kanskje rosamannen er litt meir måtehalden. Meir om det kjem seinare....


Bileta idag er noko eg knipsa medan me venta på båten før heimreise. Bortsett frå det øverste, som er eit obligatorisk midnatssol-bilete frå Sandsøy. Ikveld nyt me å vere i eige hus, utan å ta hensyn til andre enn oss sjølve. Det er det som er så fint: Ein kan reise vekk og ha ein nydeleg ferie, og når ein kjem heim att så ser ein kor godt ein har det med berre å vere heime.

God fredagskveld!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Velkommen hjem! Alltid godt å komme hjem etter en ferie!

Related Posts with Thumbnails