fredag 8. mai 2009

Pakka og klar

(bilete av Kaupanger er henta på www.touristfoto.no)

Ikveld er det litt pakking som står på programmet i rosaheimen. Imorgon skal me nemleg på korpstur! Det er faktisk veldig lenge sidan musikklaget vårt har vore på overnattingstur, det skal jo noko til å få det til å passe for alle små og store, gjerne med familiar. Ein skal gjere noko som kan vere kjekt både for 8-åringen og 60-åringen, og helst noko som kan gjere oss litt meir samansveisa som gruppe. Om me klarar det står att å sjå, men imorgon legg me iallefall vegen mot Sogn. Me skal på Norsk Villakssenter, før vegen går til Vesterland. Me skal ha ungane med oss, og dei siste dagane har eg fortalt Oda litt om kva me skal gjera. Ho har fått sjå ein filmsnutt og bilder frå Vesterland, og det er vel heilt unødvendig å sei at ho gler seg? Det fyrste ho spør om idet ho sler opp augene er "kor mange dagar er det att no?". Eg syns det er kjekt at ungane får litt tid å gle seg på, sjølv om det er begrensa kor mange gongar for dagen det er spanande å slå opp på web-sidene til Vesterland :)


No får me berre håpa at turen står til forventningane for oss alle. Heldigvis skal me reisa med buss, for bilen vår som skulle på verkstad idag, vart ikkje ferdig. Sjølvsagt dukka det opp meir feil enn me visste om, og bildelar var ikkje å oppdrive før uti neste veke. Dermed lyt me på bygda og låne bil måndag og tysdag, men me satsar på at det skal gå bra. Å reise kollektivt på mi daglege rute ville kvalifisere til medalje for utholdenheit og pågangsmot!
Ha ei god natt, og ei god helg!

5 kommentarer:

Trollkåno sa...

Ha ein fin tur og god helg!!!

ingebjørg sa...

ønske deg god tur t sogn:-) da e no nesten dan finaste plassen & det er her eg har hatt min tidligare heimplass. ha ei trivele helg!

MOLLY sa...

MASSE GOD TUR, blir sikkert låvli:)

Og bare fortsett å blogge;)

Huset i skogen sa...

Det ser veldig fint ut der. Håper dere koser dere og har en kjempefin helg:)

Rønnaug S. sa...

Håper virkelig turen svarte til forventningene for store og små. Skal bli kjekt å få referat i morra.

Og hvis du hadde fått til din vanlige levere og hente runde og atpåtil rekki å jobbe litt, ved hjelp av kollektiv trafikk. Da hadde du virkelig fortjent ei medalje! :)

Related Posts with Thumbnails