onsdag 26. november 2008

To Molly, with love!Tove starta det, og eg fylgjer så gjerne opp;

Ei stor helsing og ein varm klem til Molly, som har knalltøffe tider og ei sterk historie. Måtte ho få ro og fred til å nyte livet med familien sin!

4 kommentarer:

iden sa...

Hei! Er du den Rosa'en som la igjen kommentar hos meg igår?! hehe:) Klarte ikke å komme inn via navnet som kom opp med kommentaren, og jeg er så nysgjerrig på hvem Rosa det er som var innom meg!

Merker det er litt vel mange blogger å huske på, ser jo nå at det var deg som var på bloggetreffet:) hehe! Linker deg nå jeg, så har jeg kontroll på deg;)

henrieta sa...

No er det leeeenge sidan eg har lagt att kommentar hos deg, men no har eg oppdatert meg, og lese om draumen din. Eg har berre ein ting å seie: STÅ PÅ !!!!! Du klarer det, dersom du berre vil. Og kreativiteten din er det ingen ting å seie på, når eg ser på den flotte konfekteska du laga til faren din. NYDELEG. Skulle ønske eg hadde litt av den kreativiteten. Eg er best på å "stele" idear hos andre;)

Lykke til. Eg gler meg til referat når kurset er over.
Ha ein flott dag.
Klem Henriette:0)

MOLLY sa...

TUSEN MILLIONER TAKK!

rod i hob sa...

Tusen tusen takk Rosa :-)
Eg E så fornøyd!!! De va knallkjekt å komma heim frå Oslo til pakke i posten!! Så nydelige vintag'a og bokmerke!!! Åsså gave i tillegg! Blir vansklig å bestemma kven som skal få dei på pakkane sine!! Hadde dei med på jobb i dag -å kollegaen min e og superfornøyd!! Eg haddde egentlig tenkt å blogga om det, men då de e fare for at noken av mottakarane lese bloggen min droppe eg det....
Tusen takk iallefall :-)

Related Posts with Thumbnails