laurdag 18. oktober 2008

Bursdagsgåver inn og ut

Det er oktober, og i familien min betyr det bursdagsrush! Små og store i tre generasjonar har dagane sine tett som hagl, min eigen inkludert. Og med så mykje bursdagar vert det gåver litt sånn i rykk og napp, og ikkje alltid heilt på dagen. Det gjeld (heldigvis) både gåver til andre og frå andre. Denne veka har eg faktisk fått to bursdagsgåver, og jammen var dei kjekke og fine begge to. Det er jo ein klisjè, men ikkje mindre sant for det:
Det var akurat det eg ynskte meg!!


Ei nyyyyydeleg såpe frå ad hoc og serviettar frå house doctor fekk eg overlevert i veka, og ikveld fekk eg ein pakke med to koppar og kjøkkenhandkle, og også dei frå house doctor. Alt dette er ting eg har gått og sett på då eg sist var på Patina, og jammen har det vore eit par floger på veggen som har snappa opp mitt drøymande blikk på dei lekre sakene. No skal eg bytte ut eit par traurige kjøkkenhandkle med dette lekre, og imorgon vert det kaffi frå skjønne blåprikka koppar! (Den observante legg merke til at gåvepapiret underst har akurat samme mønster som serviettane - knallfint! Det skal eg ta vare på, og kanskje kan eg bruke det til scrapping?)

Sidan det òg er andre i familien som har bursdag, så må det jo gå nokre gåver ut av huset òg. Det er ikkje så lett å kjøpe gåver til vaksne folk som "har alt", men ei flaske med noko godt kan alltid vere kjekt å ha. Og med ein heimelaga vin-tag blir gåva litt meir personleg. Eg syns det er kjempekjekt å lage desse tag'ane - prøve å tilpasse dei til mottakaren. Her er dei to siste eg har laga, til ein bror og til mor mi. Den fyrste i ein litt enkel (og kanskje litt meir maskulin?) stil, den andre i den søte, litt nostalgiske stilen:

Eg håpar både flaska og kortet kan vere litt til glede for mottakaren - dei er laga med kjærleik og glede.

No er haustnatta eit faktum. Dei søte små ligg under dynene, eller kanskje helst oppå dynene, og skal me ha mot og krefter til ein ny dag bør nok mor og far hoppe i loppekassen me òg.

Nattinatt!

3 kommentarer:

Trollkåno sa...

Fine gåver både til og frå.
Tusen takk for den eg fekk, den står og pyntar opp på kjøkkenet.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Utrolig flotte gaver...

Ha en koselig kveld og uke...

Anonym sa...

Mange flotte ideer her på denne sida😄Har funnet mye inspirasjon til mine prosjekt😀👍
Du e kjempe kreativ og har mye fint å se på 😀👍Topp side

Related Posts with Thumbnails