måndag 2. juni 2008

Ein stor, våt suss

Mmmmm - ingenting er som ein, stor, våt suss frå barnemunn. Gjerne ispedd litt tenner og slev :) Dei siste dagane har Hedvig vorte ein ivrig sussar, og mor får stadig våte flekkar i fjeset eller aller helst på haka, etter ein suss med vidopen munn.Iløpet av dagen idag har snuppa vorte i betre form. So og sei feberfri ved leggetid lovar godt for morgondagen, håpar eg. Og med stigande form kjem òg utforskartrangen attende. Ho reiser seg alle stader det er noko å halda fast i (her er det ingen krav til stabilitet, ei tom kleskorg eller ei kjøkkenskuff er like godt som noko anna), og syns det er stor stas med alt ho får tak i. No er ingenting trygt lenger!

Ikkje så reint lite kry, når ho kjem seg opp og kan utforske alle løyndomane der oppe i høgda :)7 kommentarer:

♥ H@rmoni ♥ sa...

Skjønne lille tassen som strever med å halde seg oppe. Det er mye å utforske i den alderen. - og mye arbeid for voksne om må passe på hele tiden..

bestemor sa...

Så flott at ho har frisknet til igjen. Ei lita fantejente med fanteblikk som gjerne skulle tatt de fine glassene som er i skapet.Flink jente!

tanja sa...

hihi, det ser ut som det kjem til å komme ein del rampestrekar frå den tuppa der ja! ho ser ut som ei skikkeleg fantejente(*skulleberrevorelitthøgre*)

Anna Lisa sa...

Kor sjønn hun er :)

Ja eg går å venter....her er varmt og eg tar det bare med ro.
Men matlysta er veldig dårlig..har gått ned i vekt så jormor var litt bekymra...får håpe det skjer i løpet av natta....Hadde vore det beste.

Nabodama her fik ei jente i natt...og hun har termin om et par uker...Så urettferdig!! hehe...
sånn er det ja:)

Ha en fin dag, og håper du har det fint og varmt hos deg også. Kos deg med lille jenta som heldigvis er blitt frisk. Ho er herleg ser eg :)
Klem

AvaAdore sa...

herlig!
Ho blir jo så stor! utruleg at han min berre er ein mnd yngre, han kryp jo ikkje eing gong, går berre bakover han *knegg*

lisje fantehedvig!
og herleg sussing, det er slik det skal være!

Nunne sa...

Kor nydelege ungar du har!
Elsker unger, jeg!
God kvelden! Nunne.

Storeflittig sa...

For en usannsynlig nydelig snuppis:) Så koselig å få suss, ikke sant?

vi er faktisk inne i akkurat samme fasen. suss er KULT: tilogmed slengkyss, sender avgårde i butikken og på bussen, ikke akkurat "hard to get":)

Related Posts with Thumbnails